DS Halvpaller | Pallecentralen

Paller købes fra både private og virksomheder

Dine paller har værdi hos Pallecentralen. Står du derfor med paller som du ønsker at sælge? Så står vi klar til at købe dem fra dig. Paller købes af både private med et mindre antal og fra større virksomheder med et stort antal paller. Vi køber paller fra 10 styks adgangen – har du dog blot et par enkle paller liggende, må du endelig tage kontakt til os for et tilbud.

Vi køber alle former for paller – nye som gamle. Paller købes uanset om det er EUR paller, plastpaller engangspaller eller en helt fjerde form. Har du derfor mange paller i forskellige størrelser og materialer giver vi gerne et samlet tilbud på dem.

Paller købes fra både private og virksomheder – Ring til os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på dine paller – tel: +45 25 66 07 06

Afhentning af paller i hele landet

Pallecentralen tilbyder afhentning af paller i hele landet. Så selvom vi er lokaliseret i Næstved, så kører vi gerne ud til dig uanset, hvor dine paller er beliggende. Vi hører derfor gerne fra dig, hvis du har et læs paller stående, som du gerne vil af med. Modtager du gods stablet på paller kan vi sagtens indgå en aftale om en afhentningsaftale af paller.

Kontakt os endelig, så vil vi give dig et konkret tilbud baseret på antallet af paller samt deres stand.

Kontakt os og lad os købe dine paller

Ønsker du at sælge dine paller til Pallecentralen bedes du blot fortælle os antal, størrelse samt stand af pallerne. Så vil vi give et overslag for salg af pallerne til os. Husk at vi også tilbyder afhentning af pallerne, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi med dem.

Du kan kontakte os via vores kontaktformular, hvor vi så vil vende retur til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på +45 25 66 07 06 eller ved at sende en mail jb@pallecentralen.dk.

Den bedste
service

Fokus på
bæredygtighed

Paller til
ethvert formål

Ønsker du at komme i kontakt med os?

Du kan altid ringe, skrive en mail eller udfylde
vores kontaktformular her på siden.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.